Hvem vil være noget ved musikken?

På Kildebo har de lånt en MUSIKVEN!

Hej.

Jeg har afprøvet musikvennen hos Dagny. Det var en kæmpe stor succes. Vi sad en time i går og sang. Hun nød det og kunne jo næsten alle salmerne. Hun begyndte at fortælle om sin egen salmebog og om hendes konfirmation. Om hvordan de havde sunget i hendes hjem, og at hun havde givet det videre til sine børn. Karen kunne høre vi sang, og kom også ind og sang med…….

…. Hun er tydelig meget imponeret over den lille maskine. Og hun fortæller at det er en skam, hun kun må have den til på tirsdag. Hun kan sagtens huske at du har været med den til hende, og at det er en hun må låne. Jeg har brugt den i dag igen, da hun skulle i bad. Det gav en rigtig god stemning på badeværelset. Hun er ellers ikke vild med at komme i bad……

Med venlig hilsen
Mette Boesen Kildebo

 

2018-02-16T19:44:07+00:00

Læg en kommentar

%d bloggers like this: